6. Kids fashion days i posebne ponude u Importanne centru

Sponzorisani članak

Sa velikom radosću i zadovoljstvom pozivamo vas na na 6-ti po redu KIDS FASHION DAYS u Importanne centru – Subota, 06.11.2021. godine u 13:00 h a koji je u organizaciji modne agencije Nova Mas i Marketing agencije WE. Na 6. po redu KIDS FASHION DAYS-u će vam se predstaviti brendovi Importanne centra: Blukids Sarajevo, Lindex Bosna i Hercegovina , Tiffany Carpisa & Carpisa GO kao i Friendly Fire Sarajevo. 

Ovaj put sprecifičan poziv je uslijedio jer će se istog dana održati i aukcijska prodaja modela modne dizajnerice Emine Husedžinović, kao i dres Edina Džeke i Damira Džumhura. Sva sredstva prikupljena prodajom će se donirati fondu Zajedno smo sigurne koji je osnovala Fondacija Lokalne demokratije iz Sarajeva a koji je isključivo namijenjen pomaganju ženama i djeci žrtvama nasilja. Savršene modele i predivan ugođaj će ovog puta predstaviti mali i veliki manekenki modne agencija NovaMas iz Sarajeva. 

Svi brendovi Importanne centra koji će se predstaviti ovaj put su za vas spremili i posebne ponude a prva sa kojom vas želimo obradovati jeste da u CARPISA & CARPISA GO prodavnicama još uvijek možete pronaći 20% popusta na drugi kupljeni artikal jer CARPISA slavi svojih 20 godina postojanja. Prodavnice Tiffany vas čekaju sa popustom od 20% na kompletan asortiman. Blukids poručuje da pozovete svoje mališane i nastavite čitati. 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗦𝗛𝗢𝗣 je počeo sa radom. Udobno se smjestite, odaberite željenu kategoriju i birajte njihove nove favorite, nikada jedostavnije. Iskoristite 𝟭𝟬% 𝗽𝗼𝗽𝘂𝘀𝘁𝗮 na prvu kupovinu nakon registracije i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝘂 𝗱𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝘂 na adresu za sve račune iznad 50 KM. 

Ovog puta iz Lindexa vam dolazi novi heroj vašeg ormara. Dobar model hlača može biti pravi spasilac u vašem ormaru. Pogledajte njihove modele hlača i odaberite svoje favorite, sada po 20% nižoj cijeni. UNIPAN parketi ove jeseni za vas su spremili akciju jesen/zima do -40% uz posebne pogodnosti na ugradnju, dok vas FIONA očekuje sa novom kolekcijom jesen/zima.

U Frizerland prodavnici potražite redovne akcijske ponude a u KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa obavljajte kupovinu uz 1h besplatnog parkinga! Hello Baby se pobrinuo da ovog puta uživate u novootvorenoj prodavnici na 140 m2 pa vas pozivamo da ih posjetite na +1/Meznin gdje možete pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova. 

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u Cesars Improtanne, 5th Avenue, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER, PENTI BIH. Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu. 

Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma.  U prodavnici sportske odjeće i obuće INN SPORT moći ćete pronaći veoma bogatu ponudu i za djecu i za odrasle. 

Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i druge prodavnice: WATCH LINE-a, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.  

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda ugostitelja: restoran THE PLACE, MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za  vaše ljubimce na četiri točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila. 

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja! 

 

Dnevnibuzz.ba