Stiže nam neobičan datum 02.02.2022. – Evo kako to numerologija tumači

Bliži nam se neobičan datum, 02.02.2022.

Pojam numerologija odnosi se na bilo koji od mnogih sustava, tradicija i vjerovanja u mističku ili ezoteričku vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živućih bića.

Numerologija i numerološke divinacije bile su popularne među ranim matematičarima poput Pitagore, ali se više ne smatraju dijelom matematike, već ih većina naučnika smatra pseudomatematikom. Slična ih historija veže s razvojem i razdvajanjem astronomije od astrologije, i hemije od alhemije.

Numerologija je danas najčešće vezana uz okultne znanosti, zajedno s astrologijom i sličnim metodama divinacije.

Broj 2

U numerologiji broj 2 je broj ravnoteže, povezan je s harmonijom, balansom i suradnjom, društvenosti, simbol je prilagodljivosti, obzira, vjere i odnosa. Predstavlja dualnost, rad s drugima i stvaranje sklada između odnosa s našim unutarnjim i vanjskim svijetom, piše portal atma.hr.

U astrologiji se ovaj broj povezuje sa znakom Bika, a vladar mu je Jupiter. Na istoku ga smatraju izrazito sretnim brojem.

Kada vidimo da se broj 2 uvijek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak iz Svemira da je vrijeme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svijetom oko nas. To može biti znak da je vrijeme da uskladimo svoj unutarnji i vanjski svijet.

Broj 2 nas podsjeća da smo svi dio svemira i da svatko od nas ima važnu ulogu. To je podsjetnik da ono što radimo, mislimo, osjećamo može biti val koji zrači u kolektiv.

Ponekad je teško pronaći razlog zašto se stvari događaju u našim životima. Nije sve naša greška niti se može racionalizirati pomoću našeg ljudskog uma. Ponekad je jedini način za pronalaženje smisla iskoračiti izvan ove stvarnosti u naš viši um. To zahtijeva praksu i strpljenje, ali ako često vidimo broj 2, to bi mogao biti znak da je vrijeme da se proširimo na ovaj način razmišljanja.

Broj 22 predstavlja promjenu, a 2 predstavlja završetak.

Kada se ova kombinacija brojeva pojavljuje u vašem životu, to je zasigurno pokazatelj da će nešto biti drugačije nakon ove promjene. Također može predstavljati blagoslov koji su vam podarili vaši anđeli čuvari, a koji će vam pomoći u osiguranju vaše buduće sreće i blagostanja.

Simbolizira pripremu za novi početak, kao i upozorenje protiv preuzimanja nepotrebnih rizika. Sada je vrijeme da se riješite beskorisnih stvari iz svog života. Ukazuje na vrijeme da počnete iznova u svom životu, no također se radi i o tome da se ne vratite na stare greške koje ste radili prije.

Govori o ponovnom otkrivanju sebe i saznanju što zaista želite u životu. Radi se o postizanju ravnoteže između materijalne i duhovne strane vašeg života.

Osim toga, predlaže da se više pažnje posveti obiteljskim pitanjima, kao i da se brinete o svom zdravlju.

Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili čak 2222, to može ojačati poruku da svemir traži od nas da razmislimo o tome kako su naš unutarnji i vanjski svijet povezani. To također može biti znak da je vrijeme da stvorimo dublju povezanost u našim odnosima i u našoj povezanosti sa Svemirom oko nas.

 

 

 

Izvor: Atma.hr, Suzana Dulčić