V. MEĐUNARODNI SAJAM NAMJEŠTAJA, UREĐENJA ENTERIJERA I EKSTERIJERA „SARAJEVO4WALLS“

NAJBOLJI UZ NAJBOLJE!

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS održat će se od 31.03. do 03.04.2022. godine u Sarajevu u dvorani Zetra.

Ovo je jubilarno peto izdanje najvećeg i najznačajnijeg sajma namještaja u Bosni i Hercegovini kojeg je u posljednjoj godini održavanja posjetilo preko 28.000 posjetilaca. Ove godine, sajam će trajati 4 dana. Tako će na površini od preko 7000 m2 učestvovati preko 70 kompanija iz cijele BiH, Srbije, Hrvatske, Italije, Turske i Sjeverne Makedonije. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.
Na 5. Sajmu Sarajevo4walls će izlagati: Q-sit, Domavija, Viva namještaj, LION repromaterijali, MOKU Artisan, Almero, Bellona, Jeesa te mnogi drugi.

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati i humanitarni karakter kroz koji će podržati humanitarnu organizaciju „POMOZI.ba“. Model prikupljanja sredstava će biti kroz privatne donacije izlagača i posjetilaca kao i direktno od organizacije sajma. Tokom sajma će biti organizirana i predavanja od strane FSC adria balkan o važnosti šuma i očuvanja istih po zdravlje ljudi, ali i o certificiranju proizvođača namještaja. Veliku zahvalnost dugujemo Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, kompanijama BH Telecom dd i CROATIA OSIGURANJE dd – osiguravajućoj kući sajma kao partnerima sajma, te medijskim partnerima sajma.
Vidimo se na ZETRI od 31.03. – 03.04.2022.godine.!
ULAZ BESPLATAN!

Pratite nas na društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/sarajevo4walls
https://www.instagram.com/sarajevo4walls