Zatvoren najveći sajam namještaja u BiH SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ danas je zvanično zatvoren u 17:00h. Ovogodišnji sajam donio je najbolje rezultate od svog nastanka što je pokazala rekordna posjeta sajma.

Na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja i drvne industrije, Međunarodnom sajmu „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavila se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posjetioci su imali mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze iz nekoliko država iz regije, Europe i Amerike ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Poljske, Austrije, Njemačke, Amerike i naravno iz Bosne i Hercegovine.

U 2022. godini, sajam je imao rekordnu posjetu od preko 40 000 posjetilaca i ostvareni su značajni maloprodajni i veleprodajni rezultati, što je i primarni cilj sajma.


Sarajevo je još jednom pokazalo da može ugostiti i predstaviti veliki broj kompanija, te se predstaviti kao značajan privredni centar regije, organizacijom drugog po veličini i značaju sajma iz oblasti drvne industrije u regiji.
Organizatori sajma „SARAJEVO4WALLS“ su nastavili sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem „POMOZI.ba“.

Veliku zahvalnost dugujemo svim izlagačima koji su svojim prisustvom uveličali sajam SARAJEVO4WALLS te partnerima na podršci.