Gorica Dodik odgovorila Trivić: Moj otac je odrastao na selu, ponavljao razred..

Naime, Trivić je u jednom trenutku Dodika nazvala ponavljačem i pozvala ga da se oglasi o tome da li je ponavljao prvi razred srednje škole. Na kraju je rekla da umjesto njega može odgovoriti i njegova kćerka Gorica.

Ubrzo nakon toga Gorica Dodik joj je odgovorila na Twitteru:

“Evo da se Gorica oglasi, jer kao što znaš Milorad je otišao u Rusiju i komunicira sa državnicima, meni je prepustio vas siću. Gospođo kandidatkinjo, on je to pričao sam mnogo puta, znam i da ste vi čuli jer preslušavate svaku njegovu izgovorenu riječ”.

Zatim je pojasnila o čemu je riječ.

“Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju on nije uspio redovno da ide u školu i ponavljao je razred. Milorad Dodik je upisao fakultet političkih nauka u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku. Ako misliš da svoju izdaju prikriješ ovim što ćeš osporavati njegovu diplomu i školovanje, malo si se zeznula. Prije svega raščisti te neškolovane oko tebe, pa tvog školovanog brata narkomana, a onda kreni u istragu slobodno. Neće ti biti drago kada shvatiš da si ispala budala i da nisi ni za šta drugo sem za sprdnju na društvenim mrežama. Puno pozdrava do sljedeće objave”, poručila je Gorica Dodik Jeleni Trivić. prneosi “N1“.

(Haber.ba)