Otvoren novi coworking space u centru Sarajeva – idealno za male poduzetnike

U centru Sarajeva na adresi Skenderija 31A, otvoren je “Easy Coworking“, novi poslovni prostor čiji je koncept osmišljen da pruži inspirativan i produktivan okoliš za rad. Ovaj vid poslovnog prostora namijenjen je samostalim poduzetnicima i onim kojima nije potreban veliki poslovni prostor i žele iznajmiti radni stol sa ostalim preduslovima poslovnog prostora poput konferencijske sale, kuhinje, sobe za telefoniranje i sl.

S modernim dizajnom interijera, udobnim stolicama i brzim internetom, članovi ovog coworking prostora imaju sve potrebne resurse za uspješno obavljanje svih poslovnih zadataka. U Easy coworking prostoru, članovima je na raspolaganju sve što je potrebno za učinkovito i udobno radno iskustvo.

To uključuje pristup fleksibilnom radnom prostoru, konferencijskoj sali, kuhinjskim sadržajima, uslugama printanja i skeniranja, te pristup 24/7.

Rad iz coworking prostora donosi brojne prednosti, uključujući dinamičnu radnu zajednicu i priliku za umrežavanje s različitim profesionalcima. Također omogućava rad na udaljenosti od kuće ili tradicionalnog poslovnog prostora, pružajući fleksibilnost i inspiraciju.

Easy Coworking ističe se po svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti potrebama klijenata. U ponudi imaju različite članstvene pakete koji uključuju: dnevno, sedmično, 14-dnevno i mjesečno članstvo.
Konferencijska Sala: Prostrana konferencijska sala opremljena je svim potrebnim sadržajem za uspješne sastanke, prezentacije i radionice, te čini idealno mjesto za održavanje važnih događaja ili susreta s klijentima.
Virtual Office: Za one koji traže profesionalnu adresu za svoje poslovanje, u ponudi imaju virtualni ured koji uključuje i usluge primanja pošte i telefonskih poziva.

Uz već pomenute uslove, ovaj coworking prostor ima i privatne ormariće te tuš jedinicu.
“Easy Coworking je koncept stvoren za one koji žele izbjeći svakodnevnu rutinu, potaknuti
kreativnost i socijalizaciju. Smješteni u samom srcu Sarajeva, osim udobnosti nudimo miran i ugodan prostor za rad. Dobrodošli u prostor gdje svakodnevni izazovi postaju inspiracija za uspjeh.

Posjetite nas na našoj web stranici i Instagram profilu, gdje trenutno traje posebna prebooking akcija za mjesečne i virtual office pakete i to 20% manja cijena .” – izjavila je menadžerica Easy Coworkinga Arijela Dervišević.