Majka i kćerka ubijene i ZAKOPANE u dvorištu: Familija nije mogla da povjeruje ko je umiješan u ZLOČIN

Kristijana Arena (34) i njena kćerka Karolin Vitorija (9), koje se vode kao nestale od prošle godine, ubijene su, a potom i zakopane u dvorištu kuće u Pompeji, dijelu Sao Paula.

Bivši Kristijanin partner Fabrisio Buim Arena kategorisan je kao glavni krivac za ovo zvjersko ubistvo, a osumnjičena je i njena 16-godišnja kćerka Meri Kejt, koja je takođe lišena slobode, prenose brazilski mediji.

Policija je sumnjala na zločin nakon što je u dijelu dvorišta pronašla čudne betonske izlive pravougaonastog oblika koji su još bili sviježi.

Kada su rovokopačem razbili beton, a potom i iskopali zemlju u kojoj su se nalazila tijela žene i djevojčice.

Kristijanin partner glavni je osumnjičeni – Facebook

Prema navodima policije, u trenucima njihovog nestanka prošle godine, Kristijanin partner je odveden u policijsku stanicu kako bi detaljnije opisao trenutke kada je posljednji put vidio suprugu i njenu kćerku, a nakon što su tijela pronađena, izgubio mu se svaki trag.

Šef policije Klaudio Anunšato Filjo rekao je da postoje dokazi da je Buim arena umiješan u zločin, kao i 16-godišnja djevojčica, Kristijanina druga kćerka koja je uhapšena nakon pronalaska tijela.

Kristijanina 16-godišnja ćerka takođe je osumnjičena – Facebook

– Tinejdžerka na saslušanju nije priznala ništa u vezi sa ovim zločinom, kao ni to da je bila u ljubavnoj vezi sa očuhom. Takođe imamo dokaze i da ta veza postoji. Djevojčica je takođe rekla da je njena majka upoznala novog dečka i da je nestala sa njim i najmlađom kćerkom, ali te tvrdnje su krajnje kontradiktorne – rekao je Filjo, prenosi Globo.

Prema navodima iz istrage, smrt djevojčice i njene majke dogodila se u novembru prošle godine i tijela su od tada bila zakopana u dvorištu.

Porodica i dalji rođaci Kristijane sumnjali su da su ona i njena kćerka mrtve i da je najvjerovatnije počinjeno ubistvo, ali ni u snu nisu mogli da zamisle da su u zločin umiješani njen partner i druga kćerka.

– Ne mogu da vjerujem. Od jesenas sam bio siguran da moja sestra i nećaka nisu žive, ali mi na pamet nije padalo da mi moja druga sestričina to mogla da uradi. Ne mogu da dođem sebi – rekao je Bruno Dijaž de Rozendo, rođak ubijene Kristijane, prenosi “Objektiv“.

(Haber.ba)