Nemate ideju šta kupiti svom muškarcu za Valentinovo? Prijedlozi koji će riješiti Vašu dilemu

Ostalo je još nekoliko dana do Valentinova. Potraga za idealnim poklonom za voljenu osobu nekada zna pasti kao zahtjevan zadatak. 

Pripremili smo par prijedloga za muškarce brenda Maestro Suits koji su funkcionalni, zanimljivi i koji će sigurno obradovati svakog muškarca.

Muškarci vole imati dobar komad odjeće i sa kupovinom lijepe košulje ili modnog dodatka definitivno nećete pogriješiti. Zavirite u ormar svog muškarca. Koje boje voli? Koji kroj košulja? Da li više preovladavaju jednobojne košulje ili šarene? U Maestro Suits možete pronaći nekoliko stotina košulja na jednom mjestu sa kojima sigurno nećete pogriješiti. 

Poklon koji je jako funkcionalan je i novčanik, a kvalitetne novčanike od 100% prirodne kože također možete pronaći u Maestro Suits. 

Kaiš je praktični poklon koji može da posluži i kao detalj koji doprinosi ukupnoj modnoj kombinaciji. Svi modeli brenda Maestro Suits izrađeni su od 100% prirodne kože prvoklasnog kvaliteta. 

Idealan poklon za muškarce sa istančanim modnim ukusom jesu i moderni vuneni šalovi, koji će itekako poslužiti u zimskom periodu. Odaberite jednobojni šal za nešto jednostavnije modne ukuse ili dezenirani za muškarce sa istančanim modnim ukusom. 

Kravata je idealan poklon za poslovne muškarce koji svaki dan nose odijelo. U Maestro Suits prodajnim mjestima možete pronaći veliki izbor kravata, jednobojnih i dezeniranih. U ponudi su i posebne ručno izrađene 3D kravate od 100% svile. Za nešto svečanije prilike, tu su i leptir mašne koje dolaze u paketu sa džepnom maramicom. 

Poklon koji će muškarci koristiti nešto više tokom ljeta i sunčanih dana su naočale. Drveni modeli sunčanih naočala su nesvakidašnji i Vaš muškarac definitivno neće ostati neprimjećen dok ih bude nosio. 

Ukoliko Vaš muškarac dosta putuje, sigurno će se obradovati kožnoj putnoj torbi brenda Maestro Suits koja odiše sofisticiranošću. Torba je dovoljno velika za vikend putovanje ili kraći poslovni put. Putnu opremu možete upotpuniti kožnim neseserom u koji stanu sve osnovne higijenske potrepštine. 

Svom muškarcu možete pokloniti i mušku torbicu za svakodnevne sitnice koje je do sada nosio po džepovima, a tu su i kožna aktovka ili torba za laptop koja je neophodna svim poslovnim muškarcima. 

Srce bira Vašeg maestra. 

Sve predložene poklone  možete pronaći u Maestro Suits prodajnim mjestima u Sarajevu (Kolodvorska 12, TC Intershop – 1. sprat) ili u Doboj Istoku ( u krugu fabrike Kismet).  

(DnevniBUZZ.ba)