ZEMI TEŠANJ: Priča o uspjehu i svjetskom kvalitetu

ZEMI TEŠANJ je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, koja spada u renomirane proizvođače zaštitne opreme na radu u Bosni i Hercegovini.

Nastala je kao plod znanja, truda, kvaliteta i uspjeha davne 2001. godine sa primarnom djelatnošću izrade radne odjeće i predmeta zaštite na radu.

ZEMI sinergijom kvalitetne robe, cijenom i uslugom postao je prepoznatljiv kako na domaćem, a tako i na svjetskom tržištu. Postali su domaći brand koji ove godine obilježava jubilarnih 21 godinu postojanja, prilikom čega će kompanija pripremiti veliki broj nagrada za svoje vjerne kupce.

Izvršni direktor Jasmin Hotić potvrdio nam je da je prodaja na domaćem tržištu, kao i izvoz van Bosne i Hercegovine u prva četiri mjeseca dosegao povećanje od rekordnih 30% u odnosu na prošlu godinu, čime su i svoja očekivanja uveliko premašili.

Svojim kupcima dodatno nude mogućost da prilikom kupovine proizvoda vrše izbor materijala, boje i ostalih repromaterijala po vlastitoj želji.

„Naš kvalitet prepoznali su veliki svjetski brandovi poput Sixtona i Ansella, te smo postali njihovi eksluzivni zastupnici i disributeri proizvoda za cijelu Bosnu i Hercegovinu što predstavlja izuzetno veliko priznanje za cjelokupan tim naše firme, te podstrek da idemo ka ostvarenju novih poslovnih ambicija“ saopštio nam je Asim Hukić, direktor nabave i marketinga.

U skladu sa trendovima tržišta, te prateći tehnološka dostignuća ZEMI vam nudi kompletan paket usluga koji uključuje opremu za zaštitu na radu za radno osoblje, čime svojim kupcima pružaju siguran fokus na ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva.

„U narednom periodu planiramo investirati u naše proizvodne kapacitete, kao i obnoviti vozni park, čime će se dodatno pospješiti kvalitet i brzina isporuke robe. Godine predanog rada i borbe na tržištu bile su neophodne da bi se danas mogli pohvaliti najsavremenijom opremom za proizvodnju opreme za zaštitu na radu“ istakao je direktor kompanije, Ermin Ruštić.