Importanne centar slavi 12. rođendan – Kids & Mamas Fashion Show

Modne revije, zabava, popusti, pokloni iznenađenja i besplatan parking samo na dane 06., 07. i 08. maj 2022. godine

Importanne centar 06.05.2022. godine obilježava svoj 12. rođendan za sve posjetitelje pa je tim povodom pripremljena i svečana proslava sa veoma bogatim programom u subotu 07.05.2022. godine od 15:00 sati na koju su pozvani svi posjetioci. 

Sve posjetitelje koji ovog vikenda obave kupovinu očekuje besplatan cjelodnevni parking, te posebne ponude i popusti brendova: Frizerland (popust od 20% na cjelokupni asortiman), Lindex (popust 20% na cjelokupni a 50 % na odabrani asortiman, Tiffany (30% na kompletan asortiman), UPIM (10% na cjelokupni a 30% na odabrani asortiman), Blukids (10% popusta na cjelokupni a 30% na odabrani asortiman), Carpisa & Carpisa GO (20% popusta na novu kolekciju osim kofera), Penti BIH (20% popusta na novu kolekciju), KARE BIH (40% popusta na izložbene modele ogledala), a u KS Ekskluziv svaku damu očekuje popust od 20% na sve tretmane za njegu kose. Posjetite Importanne centar i potražite dodatne popuste jer navedene ponude traju samo 06.,07. i 08. maja stoga požurite.

U subotu, 07. maja svi posjetitelji dječije modne revije i modne revije za mame brenda Ulla Popken by Nova Mas koju predvodi Alma Musliović imat će priliku da osvoje jedan od 30 poklona iznenađenja kao i priliku da na kraju ovog mjeseca osvoje poklon putovanje za 2 osobe koju dodjeljuje Turistička agencija Kosmopolit & Importanne centar Sarajevo! Nakon kraja programa svim mališanima će bit upriličen slatki sto i mini zabava na etaži -1/Suteren!

Povodom 12.  rođendana ne zaboravite da posjetite i druge brendove u Importanne centru i potražite posebne ponude u: VICKO BIH, Inoma concept Store-u , La donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo, Juice & smoothies, Uni-Expert, Univerzalno.com i Konzum Importanne – galerija okusa i CM Cosmetic Market!

Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge kozmetičkog salona “Selawy“, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana pronađite i veoma bogatu ponudu ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja!